Pazova.org intervju - Brainobrain Pazova
Pazova.org intervju - Brainobrain Pazova
Pazova.org intervju - Zagrli srcem Nikola Vulinović
Pazova.org intervju - Zagrli srcem Nikola Vulinović
Pazova.org intervju - Pazovački bendovi
Pazova.org intervju - Pazovački bendovi
Pazova.org intervju - Brankin mural
Pazova.org intervju - Brankin mural

ADSL na listi čekanja

U Staroj Pazovi trenutno nema slobodnih portova za ADSL internet i građani koji žele da koriste ovu uslugu "Telekoma" moraće da sačekaju završetak radova na proširenju mreže.

Promotivni paket Telekoma u kome se uz brži internet po ceni najsporijeg paketa, besplatno dobije i korišćenje IPTV usluge na godinu dana, istekao je 31 decembra. Građani Stare Pazove, koji su se prijavili za ovu akciju, još uvek čekaju svoje priključke, jer u našem gradu trenutno nema slobodnih portova.

Borivoje Cvjetinović, rukovodilac Telekoma za područje opština Stara Pazova, Inđija i Pećinci, rekao nam je da je oprema za novih 512 portova stigla sredinom decembra i da će radovi na proširenju mreže biti završeni najkasnije do kraja februara, posle čega će građani koji su se prijavili za ADSL dobiti svoje priključke.

Svi novi korisnici, koji su se prijavili pre 31 decembra, imaće pogodnosti koje nudi promotivni paket, bez obzira na to kada će početi sa korišćenjem svog ADSL priključka.

Na teritoriji naše opštine tehničke mogućnosti za uvođenje ADSL-a postoje u Staroj i Novoj Pazovi, Golubincima i Starim i Novim Banovcima, a iz Telekoma najavljuju da će u narednih nekoliko meseci i građanima ostalih mesta biti omogućeno korišćenje ovog brzog interneta.

U Vojki i Krnješevcima ADSL bi mogao da proradi već sledećeg meseca, jer se završetak neophodnih radova za osposobljavanje mreže očekuje do kraja januara.