Najnovije vesti


Pazova.org intervju - Brainobrain Pazova
Pazova.org intervju - Brainobrain Pazova
Pazova.org intervju - Zagrli srcem Nikola Vulinović
Pazova.org intervju - Zagrli srcem Nikola Vulinović
Pazova.org intervju - Pazovački bendovi
Pazova.org intervju - Pazovački bendovi
Pazova.org intervju - Brankin mural
Pazova.org intervju - Brankin mural

Obilne padavine dovele do poplava

U naseljima u opštini Stara Pazova zbog obilnih padavina i neodržavanih kanala došlo je do poplava u više ulica.

Prethodnih dana na teritoriji naše opštine pala je velika količina kiše, a zbog neuređenih kanala i kanalizacionih odvoda voda se u mnogim ulicama zadržala na površini.

Opširnije...

Memorijalni turnir u malom fudbalu - Nikola Vulinović

Od prvog do desetog jula, na terenima za male sportove stadiona Jedinstvo u Staroj Pazovi, održaće se treći Memorijalni turnir u malom fudbalu - Nikola Vulinović.

I ove godine fudbaleri i publika imaće priliku da kroz dobru zabavu i nadmetanje prikupe novac za lečenje teško bolesne dece sa teritorije opštine Stara Pazova.

Opširnije...

Snažno nevreme pogodilo opštinu Stara Pazova

Danas oko 17 časova, snažan olujni vetar praćen kišom i grmljavinom pogodio je više naselja u opštini Stara Pazova.

Prema informacijama koje nezvanično dobijamo od stanovnika naše opštine vetar je na nekim mestima u manjoj meri oštetio krovove na kućama, a neka starija stabla su ili polomljena ili počupana iz zemlje, dok su domaćinstva u nekoliko naselja privremeno ostala i bez struje.

Opširnije...

Veliki požar na gradskoj deponiji

Na gradskoj deponiji u Staroj Pazovi ponovo je izbio veliki požar, a gusti dim još jednom preti da ugrozi zdravlje stanovnika naše opštine.

Već nekoliko sati sa deponije se uzdiže veliki oblak dima koji se može videti sa udaljenosti od nekoliko desetina kilometara.

Opširnije...

Donatorsko veče lokalne fondacije

Na platou ispred Pozorišne sale održano je donatorsko veče lokalne fondacije Stara Pazova na kom je prikupljeno ukupno 455 hiljada dinara.

Lokalni privrednici i drugi građani iz naše opštine donirali su preko 220 hiljada dinara, a Trag fondacija je svojim sredstvima taj iznos duplirala, kao što to radi sa svim dosadašnjim sredstvima koje lokalna fondacija prikupi.

Opširnije...