Pazova.org intervju - Brainobrain Pazova
Pazova.org intervju - Brainobrain Pazova
Pazova.org intervju - Zagrli srcem Nikola Vulinović
Pazova.org intervju - Zagrli srcem Nikola Vulinović
Pazova.org intervju - Pazovački bendovi
Pazova.org intervju - Pazovački bendovi
Pazova.org intervju - Brankin mural
Pazova.org intervju - Brankin mural

Poziv u pomoć

Često nam pišu građani koji žele da javnosti skrenu pažnju na različite probleme iz svog okruženja. Juče nam se javila gospođa iz Banovaca, koja je napisala javnu molbu upućenu ljudima iz opštine, nadležnim za rešavanje problema koje spominje.

Sadržaj molbe prenosimo u celosti.

" Dobar dan!  Ja sam Jelena Srbovski, samohrana majka iz Banovaca, trenutno bez posla, upravo iz sledećeg razloga.

Pisem ovo, a ujedno i molim nadlezne iz St.Pazove, da razmotre ovu situaciju i učine nesto povodom toga.

Obrazlozenje: kao stanovnik Banovaca, ne samo ja već i mnogi drugi, a ima nas, mnogo smo zavisni od Lastinog prevoza. Oni koji rade drugu smenu, ne mogu da se vrate kuci već mole druge da menjaju smenu, što znači da lako zbog toga mogu da izgube posao, koji se u današnje vreme teško nalazi. Takodje i mladi kada odu za Beograd, na bilo koju vrstu zabave ili sporta, nemaju čime da se vrate, već su prinudjeni da stopiraju, čekaju jutro, ili spavaju ko zna gde, a da i ne pomislimo kako nam je zimi!

O trenutnom drustvenom i kulturnom životu mladih u Banovcima nema nista da se kaze već duže vreme, vec da je zagušljiva atmosfera koja od njih pravi samo narkomane. I mislim da je posle toliko vremena došlo vreme da se uradi nešto za ovo Pazovačko slepo crevo!!

Predlog: Bilo bi dobro kada bi Lasta mogla nekako da se uklopi sa zadnjim gradskim autobusom koji saobraca u 1h. Da napomenem da je trenutno zadnji Lastin autobus u 22:40 h sa polaskom iz Beograda, a vec u 23h u Banovcima. Zašto bi se ljudi selili odavde, kada mogu da doprinesu opštini u svakom smislu. Bolje uneti, nego izneti, neka nadlezni malo bolje razmisle!

S Postovanjem vas gradjanin! "