Dve godine vlasti SNS

U prostorijama opštinskog odbora Srpske napredne stranke, povodom dve godine od preuzimanja vlasti u opštini Stara Pazova, održano je obraćanje medijima na kome su čelnici lokalne samouprave govorili o urađenom u prethodnom periodu i planovima za budućnost.

Predsednik opštinskog odbora naprednjaka i predsednik opštine Đorđe Radinović, rekao je da je od avgusta 2012. godine urađeno mnogo, sa obzirom na velika dugovanja opštine i druge probleme zatečene po preuzimanju vlasti. Radinović je dodao da je glavni cilj njega i njegovih saradnika da građani opštine žive što bolje i da su sve aktivnosti usmerene ka tome.

Na konferenciji se govorilo o velikim investicijama, izgradjenim vrtićima i drugim važnim objektima, unapređenju putne infrastrukture, kao i uređenju i izgradnji sportskih objekata i o drugim radovima koji su sprovedeni u prethodnom periodu.

Nedeljko Kovačević, direktor Direkcije za izgradnju, najavio je da je uvođenje kanalizacije na teritoriji cele opštine u fazi realizacije. On je rekao da je za završetak tog projekta potrebno da se izgradi oko 230 km kanalizacione mreže, jer mreža još uvek nije postavljena na oko 75 % teritorije. Vrednost tih radova po proizvodnim cenama procenjuje se na 30 miliona evra, a opština je odlučila da ta sredstva obezbedi kroz javno privatno partnerstvo, za šta je projekat već urađen.

Skupu je prisustvovao i član Izvršnog odbora SNS-a Milan Kovačević, koji je pohvalio rad svojih stranačkih kolega u lokalnoj samoupravi, istakavši da je naša opština u prethodne dve godine odlično iskoristila svoju poziciju i blizinu glavnog grada.