Najnovije vesti


Pazova.org intervju - Brainobrain Pazova
Pazova.org intervju - Brainobrain Pazova
Pazova.org intervju - Zagrli srcem Nikola Vulinović
Pazova.org intervju - Zagrli srcem Nikola Vulinović
Pazova.org intervju - Pazovački bendovi
Pazova.org intervju - Pazovački bendovi
Pazova.org intervju - Brankin mural
Pazova.org intervju - Brankin mural

Penzioneri ostali bez plaćenog ogreva

Više penzionera iz Stare Pazove poručilo je ogrevno drvo preko udruženja penzionera "Treće doba", ali iako su na vreme platili svoje obaveze, nekima od njih drvo još uvek nije isporučeno.

Penzioneri su ogrev platili u šest rata, od kojih je prva uplaćena još u maju, a rok za isporuku je bio krajem septembra. U međuvremenu je i grejna sezona počela, pa su svi oštećeni sada u velikom problemu kako da ugreju svoje kuće.

Predsednica udruženja "Treće doba" Milota Janković, prethodnih nedelja je penzionerima saopštavala da će i pored kašnjenja ogrev biti uskoro isporučen, a sada kaže da je one kojima ogrevno drvo nije isporučeno, prevario Željko Džepina iz Novih Banovaca. Jankovićeva kaže da je on preko suprugine autoprevozničke firme "Džepina Slavica" trebao da isporuči preostali ogrev, ali to odbija da uradi.

Nemanja Džepina, sin Željka Džepine i zaposleni u porodičnoj firmi, za naš sajt je izjavio da im udruženje penzionera nije isplatilo novac za ogrev u dogovorenom roku, pa su zbog toga bili prinuđeni da obustave isporuku.

Oštećeni penzioneri sada se nadaju da će spor između udruženja "Treće doba" i autoprevozničke firme ipak biti okončan, a ako se to ne desi, verovatno će se obratiti nadležnim službama, kako bi se odredio pravi krivac i kako bi im šteta bila nadoknađena.