14. sednica Skupštine opštine

Juče je u Staroj Pazovi održana 14. sednica Skupštine opštine, na kojoj su izabrani novi zamenik predsednika i sekretar SO, a doneta je i odluka da se za potrebe finansiranja izgradnje vrtića u Belegišu, izgradnje sportske hale sa kuglanom pri školi u Golubincima i za rekonstrukciju i uređenje centra Nove Pazove, opština dugoročno zaduži u iznosu od 250 miliona dinara.

Umesto Ljubana Skopljaka, koji je podneo ostavku na mesto zamenika predsednika Skupštine, na njegovo mesto izabran je Aleksander Bako iz odborniče grupe Pazovački pokret, dok je za sekretara SO, umesto Nevenke Čmelik, izabrana bivša načelnica opštinke uprave Vesna Jovanović.

Odbornici su većinom glasova odlučili i da se usvoji Plan generalne regulacije naselja Golubinci i Izmene i dopune Plana generalne regulacije Banovaca. Usvojena je i Odluka o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora JP Opštinska stambena agencija, kao i Odluka o osnivanju službe pomoći u kući deci sa smetnjama u razvoju i njihovim prorodicama.