Kuća fudbala na jesen počinje sa radom

foto: Pres

Danas su svi igrači našeg fudbalskog nacionalnog tima posetili Kuću fudbala u Staroj Pazovi. Tom prilikom predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da će ovaj sportski centar biti završen već u oktobru ili novembru i da će se tada u Staru Pazovu preseliti sve nacionalne selekcije.

"Za sada sve ide po planu. Tereni su spremni, a za desetak dana na njih će biti postavljena trava. Postavljeni su i reflektori, pa će već posle svetskog prvenstva sve biti u funkciji", rekao je Karadžić.

Ovo je prvi put od početka radova da su Kuću fudbala posetili i reprezentativci. Igrači su bili veoma zadovoljni viđenim i drago im je što će u budućnosti imati priliku da se za važne mečeve pripremaju u vrhunskim uslovima koje će sportski centar u Staroj Pazovi da im omogući.

Zajedno sa funkcionerima FSS i fudbalerima, radove su obišli i potpredsednik Vlade Srbije Mlađan Dinkić i ministarka za omladinu i sport Snežana Samardžić Marković.

Naš nacionalni tim već sutra na Stadionu Partizana igra meč protiv Kameruna. To će biti poslednja provera pred odlazak na svetsko prvenstvo koje se od 11. juna do 11. jula igra u Južnoj Africi.