Odbojkaški klub Jedinstvo iz Stare Pazove veoma blizu ulaska u Prvu B Ligu!!!

 

Odbojkaški klub Jedinstvo iz Stare Pazove nalazi se na pragu plasmana u Prvu B ligu.

Naši momci su sinoć, u sredu 16.04. pobedili u Novom Sadu direktnog konkurenta za prvo mesto u Drugoj Odbojkaškoj Ligi u grupi „Sever“, NIS Vojvodinu 2 sa 3:1 (25:19, 28:26, 22:25, 25:20) i na taj način obezbedili sebi situaciju u kojoj će sami odlučivati o svojoj daljoj sudbini.

Ukoliko u poslednjem kolu na svom terenu savladaju, još jednu ekipu iz Novog Sada koja im je takođe direktan rival za to prvo mesto, NS AS-Maneks, Staropazovčani će se plasirati na kvalifikacioni turnir, zajedno sa prvacima ostalih grupa (Istok, Zapad i Jug), sa koga će dve prvoplasirane ekipe izboriti plasman u Prvu B Ligu.

A kako nezvanično saznajemo, taj turnir bi, ukoliko se ekipa Jedinstva plasira na njega, mogao da se održi upravo u Staroj Pazovi.

Nakon ove poslednje pobede igrač Jedinstva Ilijin Vukašin je za naš sajt izjavio:

"Bila je ovo jaka i lepa utakmica, puna preokreta, jakog tempa, borbe i lepe odbojke. Malo nam je veceras igra u polju bila losija, kao i blok, ali je zato prijem servisa bio odlican, a prolaz na smecu solidan. Igrači iz ekipe As-a su bili na utakmici i zustro su navijali za svoje doskorasnje rivale, ekipu Vojvodine, jer bi njima odgovaralo da smo mi izgubili. Ovako ih u prepunoj hali, nadam se, docekujemo u nedelju da overimo titulu i napravimo festu."

Trener Vukelić Željko već sada može biti zadovoljan sa onim što je njegova ekipa pružila ove sezone, međutim momci koje on vodi, pa i on sam, imaju velike ambicije i smatraju da zaslužuju svojim kvalitetom i svojim radom plasman u viši rang takmičenja.

Meč poslednjeg kola protiv Novosadske ekipe igra se u nedelju od 19:00.

Ovom prilikom pozivamo i sve ljubitelje sporta da tada dođu u halu u ul. Branka Radičevića i da podrže ovaj sjajan tim kako bi što lakše i što lepše stigli do pobede i do prvog mesta koje bi ih dovelo na pola puta ka Prvoj B Ligi. Ulaz će za sve posetioce biti besplatan.

 

Evo i spiska igrača koji ove godine nastupaju za Odbojkaški Klub Jedinstvo:

 

Jovanović Dragan

Dakić Dragan

Barnak Vladimir

Manojlović Dragan

Klašnić Goran

Radišić Miroslav (c)

Aleksić Miloš

Ilijin Vukašin

Roganovic Nikola

Smudja Zdravko

Hadrik Vladimir

Mitrović Lazar