Sunčano

0°C

Stara Pazova

Sunčano

Vlažnost: 80%

Vetar: 17.70 km/h

  • 26 Mar 2018

    Rain And Snow 7°C 1°C

  • 27 Mar 2018

    Pretežno Oblačno 10°C 4°C


Pazova.org intervju - Virtuelni muzej
Pazova.org intervju - Virtuelni muzej
Otvaranje kancelarije Narodne stranke
Otvaranje kancelarije Narodne stranke
Rasprava o predlogu budžeta za 2018. godinu
Rasprava o predlogu budžeta za 2018. godinu
Pismo građana odbornicima u SO povodom kružnog toka
Pismo građana odbornicima u SO povodom kružnog toka

Otvorena kancelarija Narodne stranke (v)

Uz prisustvo predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića, u Staroj Pazovi je svečano otvorena kancelarija opštinskog odbora te političke organizacije.

Svečanosti su prisustvovali brojni gosti, među kojima su bili i predstavnici lokalnih odbora Demokratske stranke, Zelene stranke, Dosta je bilo i pokreta Dveri.

Predsednik opštinskog odbora Narodne stranke Slobodan Ilić rekao je da očekuje da će nova kancelarija biti mesto na kome će se okupljati celokupna staropazovačka opozicija sa ciljem da se na narednim lokalnim izborima pobedi postojeći režim.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, rekao je da i pored napornog dana koji su imali u Beogradu nije mogao da dozvoli da ne dođe na otvaranje kancelarije u Staroj Pazovi, jer Narodna stranka ne živi samo u Beogradu i jedna je od retkih koja beleži rast u Vojvodini, ali i svim drugim delovima Srbije.

Predsednik pokrajinskog odbora Narodne stranke Bora Novaković pozdravio je sve prisutne i zahvalio im se što su svojim prisustvom uveličali otvaranje kancelarije. Posebno je pozdravio i predstavnike drugih stranaka, koji su prepoznali da će to biti mesto na kome će moći zajedno da razgovaraju o svemu što Staru Pazovu, Vojvodinu i Srbiju može da učini boljim.

Video prilog o ovom događaju možete pogledati u prozoru ispod teksta ili na linku: https://youtu.be/aHIl63qxOjU