Radinović ponovo izabran za predsednika opštine

Juče su održane prve tri sednice Skupštine opštine Stara Pazova, a za predsednika opštine ponovo je izabran Đorđe Radinović, predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke.

Na konstitutivnoj sednici, za novog predsednika Skupštine tajnim glasanjem je izabran Goran Jović predsednik Opštinskog odbora Socijaldemokratske stranke, dok je za zamenika predsednika Skupštine izabran Živojin Gavrić iz Srpske napredne stranke, a za sekretara Opštine izabrana je Vesna Jovanović.

Na drugoj sednici, umesto Nedeljka Kovačevića, Janka Havrana, Vladimira Jovanovića i Zorana Vukašinovića, za odbornike su imenovani Marija Baljak, Milan Beara, Ljibuša Simendić i Branislav Gavran.

Kasnije u toku dana održana je i treća sednica, u okviru koje je za predsednika opštine ponovo izabran lider staropazovačkih naprednjaka Đorđe Radinović, a za zamenika predsednika opštine izabran je Milan Beara.

Na sednici je odlučeno i da novo opštinsko veće čine: Zdenko Gašić, Slaviša Kostić, Mario Anić, Dragoslav Bonđi, Biljana Glišić, Radoje Blagojević, Dušan Sarapa, Jezdimir Ašćerić, Dragan Dronjak, Đorđe Vukašinac i Petar Preočanin.