Ministar Bačević posetio Staru Pazovu

Milan Bačević, ministar prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja u tehničkoj Vladi, juče je posetio Staru Pazovu i u prostorijama opštinskog odbora Srpske napredne stranke, zajedno sa predsednikom opštine Đorđem Radinovićem, održao je konferenciju za novinare.

Prisutnim novinarima i građanima na konferenciji se obratila i Ljibuška Lakatoš, kandidatkinja SNS-a za narodnu poslanicu, koja je istakla da će ako bude izabrana za poslanika, svom snagom zastupati interese građana naše opštine i politiku Srpske napredne stranke.

Radinović je pozvao građane da izađu na republičke izbore u što većem broju i da svojim glasom podrže politiku SNS-a, kako bi se omogućilo brže sprovođenje započetih reformi.

Ministar Bačević je rekao da su u stranci ponosni na činjenicu da u svakoj sredini, u kojoj postoje, imaju ljude kojih se neće postideti i koji znaju posao da urade na vreme.

Vanredni parlamentarni izbori zakazani su za nedelju 16. mart, a u našoj opštini, prema zvaničnim podacima, pravo glasa ima 55.751 građanin.