Veče fotografije u Staroj Pazovi

Petog februara u Staroj Pazovi, održaće se prvo fotografsko veče "Sova", na kome će kroz niz kratkotrajnih izložbi, autori svoje fotografije predstaviti preko projektora u galeriji Centra za kulturu.

Prema rečima Vesne Radović, koja je inicijator akcije, ovo foto okupljanje trebalo bi da bude prvo u nizu sličnih događaja i predviđeno je pre svega za druženje i razmenu iskustava ljubitelja fotografije.

Svaki autor će imati između 10 i 20 minuta da prezentuje svoju foto priču prisutnima, a svi koji su zainteresovani da se priključe i učestvuju u ovom projektu, mogu se javiti na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i poslati od 15 do 30 fotografija, uz naziv ili par rečenica opisa.

Uz Vesnu Radović, organizator izložbe je i Peđa Jović, a ceo projekat se sprovodi uz podršku Centra za kulturu i Kancelarije za mlade naše opštine.

Sva dodatna pitanja mogu se uputiti na facebook profile Vesna Radović i Peđa Jović.

Prvobitno je planirano da se događaj organizuje u Pozorišnoj sali, ali je zbog zauzetosti tog prostora ipak odlučeno da izložba bude u galeriji Centra za kulturu.