Izbor najlepših fotografija

Turistička organizacija opštine Stara Pazova organizuje konkurs za najlepšu fotografiju, u okviru koga će na kraju svakog meseca biti nagrađeno po pet odabranih fotografija.

Konkurs će trajati do kraja 2015. godine, a autori imaju mogućnost da u toku jednog meseca pošalju najviše pet svojih fotografija.

Konkurs je zvanično otvoren od 28. maja, pa je konkursna komisija već odabrala najlepše fotografije za jun mesec.

Prvo mesto osvojila je fotografija autorke Tijane Grumić. Tijana je osvojila dva noćenja na Kopaoniku. Nagradu je donirala TO Brus.

Drugo mesto - autor Željko Ubović. Nagrada je kanu avantura kroz "Koviljsko - petrovaradinski rit". Nagradu daje Jovan Bodrožić.

Treće mesto je osvojila fotografija autorke Nataše Raco, a nagrada su karte za bazene "Horizont".

Četvrto mesto osvojila je još jedna fotografija Tijane Grumić. Nagrada je ručak za dvoje u restoranu "Staro mesto".

Peto mesto osvojio je autor Zoran Milić, a kao nagradu dobio je dve boce vina vinarije "Kovačević". Darodavac je TO Irig.

Sve nagrađene fotografije možete pogledati u posebnom članku klikom ovde.

Turistička organizacija pokrenula je ovaj projekat sa ciljem da promoviše Opštinu Stara Pazova i njene turističke potencijale. Biraće se najlepše, originalne i kreativne fotografije sa teritorije Opštine Stara Pazova. Konkurs je otvoren od 28. maja do 28. decembra, a pravo učešća imaju sva fizička lica, profesionalci i amateri.

Fotografije u digitalnom formatu treba dostaviti u JPG formatu, minimalno 5Mpx, rezolucije 300 dpi. Fotografije se mogu dostaviti lično (Turistička organizacija Opštine Stara Pazova, Svetosavska 11, St. Pazova), ili elektronski na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Uz fotografije je potrebno dostaviti i podatke o fotografiji i autoru.

Sve pristigle fotografije od 28-og juna do 28-og jula ulaze u izbor za najlepše fotografije za mesec jul i tako svakog narednog meseca do kraja godine.

Više informacija o konkursu možete pročitati na zvaničnoj internet prezentaciji Turističke organizacije opštine Stara Pazova.