Čovek preminuo posle svađe sa radnicima Elektrovojvodine

Dragiša Bogdanović(68) iz Stare Pazove u petak je preminuo od srčanog udara posle rasprave sa radnicima "Elektrovojvodine" koji su došli da mu isključe struju.

Dragišin sin Željko je posle tragedije izjavio da su se radnici ponašali bahato i nasilnički, što je direktno dovelo do srčanog udara i smrti njegovog oca.

"Moj otac nije imao zdravstvenih problema. Ranije tog dana je čak čistio i sneg. Ali kada su radnici distribucije završili sa njim, on je zbog stresa doživeo srčani udar i umro za stolom", rekao je Željko.

Prema Željkovim rečima radnici "Elektrovojvodine" su došli da im isključe struju zbog duga od 19.000 dinara, a u vreme njihovog dolaska u kući se nalazila njegova sestra. Ona im je rekla da roditelji nisu tu i odbila je da im otvori kapiju, ali radnici su posle toga pokušali i nasilno da uđu.

U međuvremenu su se roditelji vratili, pa je otac pokušao da objasni kako je deo duga platio, ali da za ostatak nije imao novca. 

Kada je razgovor sa radnicima završen Dragiša je ušao u kuću gde je video veoma uznemirenu ćerku, što ga je dodatno uzrujalo. Počeo je da se trese i ubrzo posle toga je i preminuo.

U "Elektrovojvodini" nisu želeli da komentarišu ovaj slučaj dok se ne završi interna istraga, ali kažu da im je u interesu da se sazna i razjasni šta se tačno dogodilo u domu Bogdanovića. Rečeno je da će više informacija o celom slučaju javnosti biti saopšteno u sredu.

Željko Bogdanović je najavio da će protiv odgovornih lica podneti tužbu zbog smrti oca.