Mladić na ulici nokautirao starijeg muškarca (video)

Na internetu se pojavio snimak nadzorne kamere u Staroj Pazovi, na kome se vidi kako mlađi muškarac prilazi starijem muškarcu dok vozi bicikl, zaustavlja ga i sa dva udarca u glavu onesvešćuje.

Gledajući snimak stiče se utisak da stariji muškarac nije očekivao napad i nije ni pokušao da se brani, a posle snažnih udaraca u nesvesnom stanju pada sa bicikla na put i tu ostaje nepomično da leži.

Posle napada, mladić prilazi onesvešćenom čoveku i proverava u kakvom je stanju. Potom se vraća u svoj automobil i odlazi sa mesta napada.

Pored ovog snimka objavljeni su i drugi snimci na kojima se vidi da je napadnuti starac posle nekog vremena došao svesti i pokušava da ustane. U narednih nekoliko minuta pored njega prolazi više automobila ali niko ne staje kako bi mu pružio pomoć.

Prema rečima mladića sa snimka koji nam je dao zvaničnu izjavu, muškarac kojeg je napao nešto ranije je njegovoj devojci dobacivao pogrdne i uvredljive reči. Rekao je da je reagovao u afektu i da je svestan da je pogrešno postupio, kao i da je odmah nakon napada sam otišao u policijsku stanicu da da izjavu.

Napadnuti muškarac je sada u dobrom stanju i nema ozbiljnije povrede. Izjavio je da ne zna zašto je napadnut i da ne poznaje napadača.

Policija je odreagovala povodom ovog slučaja, napadač je priveden i saslušan u osnovnom javnom tužilaštvu, posle čega je pušten na slobodu. Za sada nemamo informacije da li će i na koji način ceo slučaj dalje biti procesuiran.

Upozorenje - video snimak je uznemirujućeg sadržaja.

Snimak nasilničkog ponašanja možete pogledati u prozoru ispod teksta ili na linku: https://www.youtube.com/watch?v=2fp6Ixpcyo4