Prezentacija opštine u Beču

Skup pod nazivom "Investirajte u Staru Pazovu" održan je u petak u svečanoj sali Diplomatske akademije u Beču.

U prezentaciji naše ooštine, posebna pažnja je posvećena predstavljanju tri postojeće i nove četvrte centralne industrijske zone. U prezentaciji su učestvovali i Nedeljko Kovačević, direktor Direkcije za izgradnju, Milan Beara, predsednik MZ Novi Banovci i Goran Savić, pomoćnik Predsednika opštine za ekonomski razvoj.

Manifestacija je organizovana uz pomoć Ambasade Republike Srbije u Austriji i pod pokroviteljstvom "Unika osiguranja" i "Rajfajsen banke".

Prezentaciji naše opštine prisustvovalo je oko 500 zvanica iz sveta privrede, brojne diplomate i vojni atašei mnogih zemalja.

Predsednik opštine Đorđe Radinović, prilikom otvaranja skupa, zahvalio se ambasadoru Srbije u Austriji Milovanu Božinoviću, kao i svim prisutnim privrednicima i gostima, što mu je ukazana čast da na Dan Državnosti Srbije predstavi svoju domovinu i svoju Opštinu Staru Pazovu.

Radinović se posebno zahvalio i Mihaelu Mileru, vlasniku kompanije "Ajmaks", koja će u našoj opštini sagraditi jedan od najvećih logističkih centara u Evropi.