Opština dobitnik nagrade "Biznis partner 2013"

Opština Stara Pazova, jedina je lokalna samouprava dobitnik regionalne nagrade "Biznis partner 2013", koju 19. godinu za redom dodeljuje kompanija "Mass media international".

Na svečanosti održanoj u beogradskom hotelu "Metropol", predsednik opštine Đorđe Radinović, primio je nagradu koja se dodeljuje pod sloganom "u biznisu kao i u životu najvažniji je partner".

Ovo značajno priznanje dodeljuje se na osnovu nezavisnog istraživanja tržišta, ocena i predloga poslovnih partnera i predstavlja posebno priznanje za poslovnu izuzetnost, najbolji doprinos razvoju poslovne klime u Srbiji i poslovne saradnje u regionu, navodi se u saopštenju povodom dodele nagrade.

Đorđe Radinović je prilikom primanja nagrade rekao da ona svedoči o pozitivnim reakcijama na trud koji se ulaže kako bi se ojačala privreda i kako bi se podigao standard građana i da nas činjenica da smo prepoznati kao najbolji biznis partner među 150 opština u Srbiji obavezuje da nastavimo da radimo još profesionalnije i bolje.

Na ovogodišnjoj svečanosti, podeljeno je ukupno 30 nagrada, među kojima su mnoge uspešne kompanije koje posluju na prostoru jugoistočne evrope.