Put u Starim Banovcima gotovo neprohodan - Vozači oprez!

Put u Ulici Dimtrija Tucovića u Starim Banovcima, zbog velikih rupa koje se na njemu nalaze, potencijalna je opasnost za svako vozilo koje se tuda kreće.

Zahvaljujući stanovnicima ovog dela Banovaca, koji su nam i ukazali na problem, imamo priliku da posetiocima sajta prikažemo fotografije opasnog puta i da sve ljude upozorimo da budu posebno oprezni ako su prinuđeni da prolaze tuda.

Velika opasnost za vozače vreba noću, jer osim jedne sijalice ostatak ulične rasvete ne funkcioniše, pa se mnogobrojne rupe teško uočavaju. Ipak najopasnije je u kišnim danima kad voda popuni udubljenja i ljudi, koji ne znaju u kakvom stanju se put nalazi, često oštete svoj automobil.

Nekolicina građana redovno pokušava da put osposobi za upotrebu, ali kamioni koji prolaze tom ulicom unište svaki njihov pokušaj da sami zakrpe oštećenja. Posebno je oštećena deonica duga 50 metara koju teretni kamioni redovno koriste. Na tom delu puta nalazi se preko 30 dubokih rupa.

Građani kažu da su više puta obavestili nadležne u opštini i mesnoj zajednici, ali da još uvek nikakvi radovi nisu započeti.

Fotografije puta u ulici Dimitrija Tucovića možete pogledati ovde.