Otvoreni bazeni u Surduku

Bazeni "Horizont", 21. jula počeli su sa radom.

Kompleks bazena "Horizont" nalazi se u ataru sela Surduk i udaljen je oko 25 kilometara od Stara Pazove.

Za sada su u funkciji dva velika bazena neobičnog oblika i jedan dečiji bazen. U pripremi su i dva manja bazena za igre sa loptom.

Ceo kompleks ima moderan i zanimljiv izgled koji će pratiti brojni besplatni sadržaji za sve goste, a bezbeđen je i veliki parking ispred samog ulaza na bazene.

Još uvek nisu završeni svi radovi, ali to ne bi trebalo previše da utiče na posetioce, jer već sada imaju priliku da se opuste i rashlade u prijatnom okruženju koje ovaj objekat u Surduku nudi.

Radno vreme bazena je od 10 - 20 časova, a cena dnevne karte je 450 dinara.

Cene pića u baru, koji se nalazi uz sam bazen, nešto su više nego u kafićima u našoj opštini. Cena sokova kreće se od 130 - 140 dinara, nes kafa košta 130, espreso 90, a flaširana voda od 110 - 220 dinara. Najavljeno je da će se uskoro prodavati i brza hrana, a unošenje svoje hrane i pića na bazen je zabranjeno.

Mnogim našim sugrađanima problem bi mogla da predstavlja nešto viša cena ulaza na bazen, koja malo i iznenađuje sa obzirom da se radi o novootvorenom objektu koji još uvek nije potpuno završen. Ali činjenica je i da su ljudi u našoj opštini dugo priželjkivali ovakav kompleks i da ima i onih kojima cena neće biti previše važna ako za svoj novac dobijaju sve što im Horizont nudi već sada i što će im u budućnosti nuditi.

Fotografije bazena možete pogledati ovde.