Na turniru Nikola Vulinović prikupljeno preko milion dinara za bolesnu decu iz opštine Stara Pazova

Od 1. do 11. jula na terenu za male sportove stadiona Jedinstvo održan je memorijalni turnir u malom fudbalu Nikola Vulinović.

Sav prihod od turnira namenjen je za pomoć bolesnoj deci iz naše opštine, a zahvaljujući brojnim sadržajima, na turniru je  sakupljeno nešto više od milion dinara.

Već četvrtu godinu organizatori ovog turnira su grupa momaka i devojaka iz Stare Pazove, a sve to uz pomoć i podršku udruženja "Zagrli srcem Nikola Vulinović" koje od 2019. godine pomaže teško bolesnoj deci i njihovim roditeljima.

I ove godine dobar fudbal je posetiocima pružio odličnu zabavu, a zahvaljujući i drugim propratnim sadržajima i punim tribinama, novac koji je prikupljen je dostigao veliki iznos.

Razgovor sa organizatorima uoči turnira možete pogledati na linku: https://fb.watch/el7rzdcBJX/

Snimke utakmica i drugih zanimljivih dešavanja na turniru možete pogledati na zvaničnom jutjub kanalu turnira: https://www.youtube.com/channel/UCap0MZn_1l-R67njDJDASqQ

Fotografije i druge zanimljive snimke možete pogledati na zvaničnom instagram nalogu turnira: https://www.instagram.com/mem_turnir_nikola.vulinovic/

Sve rezultate i statistiku možete pogledatina zvaničnom sajtu turnira: https://zagrlisrcem.rs/memorijalni-turnir/