Konkurs za podelu besplatnih dečijih autosedišta

Savet za bezbednost saobraćaja opštine Stara Pazova raspisao je Javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu besplatnih dečijih auto sedišta za decu rođenu u toku 2020. godine.

U Pozivu se navodi da pravo učešća imaju roditelji sa teritorije opštine Stara Pazova čije prvo dete je rođeno tokom 2020. godine. 

Uz zahtev je potrebno priložiti: Dokaz o prebivalištu podnosioca zahteva na teritoriji opštine Stara Pazova (očitana lična karta ili potvrda o prebivalištu), izvod iz matične knjige rođenih deteta (fotokopija).

Obrazac zahteva može se preuzeti u prostorijama Opštinske uprave opštine Stara Pazova- Svetosavska 11 svakog radnog dana od 7,30 do 15,00 časova i sa zvaničnog sajta opštine Stara Pazova.

Popunjen obrazac sa pratećom dokumentacijom potrebno je predati na pisarnici Opštinske uprave sa naznakom "Savet za bezbednost saobraćaja - za dodelu dečijih auto sedišta", ili putem pošte na adresu Opštinska uprava Stara Pazova, Svetosavska 11, sa naznakom "Savet za bezbednost saobraćaja - za dodelu dečijih auto sedišta".  

Javni poziv otvoren je do 19. marta.