Zbor građana Golubinaca zbog zatvorenog regonalnog puta

U nedelju u 15 časova, u centru Golubinaca održaće se zbor građana povodom nedavno zatvorenog regionalnog puta ka Staroj Pazovi.

Stanovnici Golubinaca, ali i drugih mesta u celom Sremu, nezadovoljni su zbog iznenadnog zatvaranja puta Stara Pazova - Golubinci.

Zatvaranjem tog puta građanima Golubinaca uskraćena je mogućnost brzog dolaska vozila hitne pomoći ili policije, a mnogima je pričinjena i velika materijalna šteta zbog povećanih troškova prevoza do škole ili posla.

Na inicijativu lokalne Grupe građana Izbor za našu opštinu i velikog broja Golubinčana, upućen je poziv predstavnicima Saveta mesne zajednice Golubinci i lokalne samouprave da se obrate građanima u nedelju na otvorenom prostoru ispred prostorija MZ Golubinci.

Put između Stare Pazove i Golubinaca zatvoren je zbog izgradnje nadvožnjaka na pružnom prelazu i prema najavama nadležnih ti radovi bi trebali da traju najmanje 5 meseci. 

Kompletno obaveštenje o zboru možete pogledati na linku: https://www.facebook.com/events/107549064574904

Više informacija o zatvaranju regionalnog puta možete čuti u našoj emisiji Otkucavanje na linku: https://fb.watch/3b19JkyG9a/