Maloletnik napada starije ljude na ulici i snimke postavlja na internet

Maloletni jutjuber sa pseudonimom Ludi balkanac objavio je video snimak na kome je prikazano kako u centru Stare Pazove starije prolaznike gađa balonima ispunjenim vodom.

Na snimku deluje da se ne radi o glumi već o slučajnim prolaznicima koji bivaju ispolivani vodom i stavljeni u vrlo neprijatnu situaciju.

Na svom kanalu dečak ima i starije snimke. Na jednom od njih hvali se kako u prodavnici pije sok koji nije platio, dok u drugom videu uznemirava muškarca koji spava u kombiju.

Pored tih videa postoje i dva zapisa sa gradskog bazena gde posetioce gura u vodu i na druge načine ih uznemirava, zbog čega je navodno sa bazena i udaljen.

Na društvenim mrežama pojavio se i jedan snimak sa istim akterom u kome udara bistu Janka Čmelika ispred Pozorišne sale, glumeći scenu u kojoj mu on navodno duguje novac.

Prema nezvaničnim informacijama radi se o dečaku iz Starih Banovaca čije prezime je vidljivo u nazivu instagram naloga koji u svojim video snimcima promoviše.

Video snimak u kome starije prolaznike gađa vodenim balonima možete pogledati u prozoru ispod teksta ili na linku: https://www.youtube.com/watch?v=9NseoEXb3OA