Kada ćemo ugledati "Horizont"?

Bazen Surduk

Radovi na kompleksu bazena u Surduku, polako ulaze u završnu fazu.

Zbog nešto lošijih vremenskih uslova u prethodnom periodu, koji su ometali radnike u ispunjavanju zacrtanih rokova, otvaranje "Horizonta" umesto u junu, verovatno će biti održano početkom jula.

Ljudi koji su pokretači ovog projekta, Darko Mirković i Marko Milošević, ipak su optimisti i veruju da će Horizont već u prvoj letnjoj sezoni svojim sadržajima i kvalitetom usluga privući veliki broj ljudi, i to ne samo iz naše opštine, nego i iz okolnih gradova.

I pored toga što će posle završenih radova bazeni izgledati moderno i raskošno, oni neće biti namenjeni samo gostima sa dubljim džepom. Darko Mirković je za naš sajt rekao da veruje da će i uz pristupačne cene ulaznica, ali i hrane i pića koji će se prodavati unutar kompleksa, bazeni imati dobru zaradu, čime bi se stekli uslovi da se iz sezone u sezonu kompleks sve više razvija i da svake godine nudi nove, zanimljivije sadržaje gostima.

Važno je istaći i da će uz kupljenu ulaznicu gostima biti obezbeđene i ležaljke i suncobrani, a uz to će i korišćenje svakog dela kompleksa biti uračunato u cenu, baš kao i korišćenje uređenog parking prostora za one koji dođu svojim automobilima.

Fotografije sa ovog, još uvek, gradilišta možete videti ovde.